Pencarian Ratu EX 2012FB: Norhafizah Ahmad Mourice
Alamat:Ranau, Sabah
no telephone: 0198725833
Product EX yang diguna: EX Soap, EX UPC & EX Radiant
Sejak:2011
Dan lengkap slogan ini: Saya teruja dengan EX Product kerana produk ini satu-satunya produk yang telah menyelesaikan masalah kulit kusam dan kulit sensitif yang telah saya alami bertahun-tahun.sejak mengamalkan produk EX,kulit saya semakin berseri dan awet muda.Produk EX juga telah memberikan saya keyakinan untuk tampil lebih berseri dihadapan suami,family & kawan-kawan.


---------------------------

 FB: Nasreen Ismail
Product : EX radiant activator
Sejak : 2011


 ---------------------------FB: Mas Sabri
PRODUCT :TAB SOAP + HD TONER + EX Radiant activator

SEJAK : MARCH 2011
SLOGAN :
Saya teruja dengan Ex Product kerana saya percaya bahawa impian setiap wanita yang ingin memiliki kulit yang cantik dan sihat akan dapat direalisasikan dengan penggunaan Ex Product dengan konsisten. Ianya telahpun terbukti!


 ---------------------------


FB: Cotton Heart
PRODUCT : EX Radiant Activator & HD TONER
SEJAK : 2011
SLOGAN :

Saya teruja dengan EX product kerana SY XPERLU BGANTUNG KPD SOLEKAN UTK KELIHATAN CANTIK... EX PRODUCT ADALAH KUNCI BG MNDAPATKAN KULIT IDAMAN YANG BEBAS CELA.. TAK PERLU BERBELANJA LEBIH, SESIAPA PUN BOLEH PEROLEHKULIT IDAMAN DGN EX PRODUCT... ALAH MEMBELI MENANG MEMAKAI KAN..... EHEHE WHAT'S ELSE CAN I SAY, ITS MIRACLE... LOVE EX MWAHHHHHHHHHHH..


 ---------------------------


FB: Hanis Zulaikha
PRODUCT : EX RADIANT ACTIVATOR, SABUN TAB, HD TONER, AWF, MASKER EX
SEJAK : 2011

SLOGAN:
Produk  EX adalah satu-satunya produk kecantikan yang terbukti keberkesanannya dalam merealisasikan impian setiap insan yang mengidamkan kulit yang cantik berseri, awet,muda, licin, gebu dan mempunyai kulit muka yang sekata. Bukan itu sahaja, produk ini juga memberi sumber inspirasi kepada semua wanita untuk kelihatan cantik dan menawan malahan setiap orang mampu memiliki produk ini
Pilihlah produk EX supaya kulit kita mendapat penjagaan kulit yang betul dan dapat hasil yang terbaik!!. Tak perlu ragu-ragu lagi..Siapa nak kulit cantik, best dan gorgeous seperti selebriti pilihlah EX!! . mmg BEST!! saya dah TRY, anda bila lagi

 ---------------------------


FB: Ameza Bayue
Product: EX Radiant Activator, HD Toner, Brightening Bar.
Sejak : 2011

Slogan:
Saya teruja dengan EX product kerana MEMBERI IMPAK YANG KETARA SECARA DALAMAN DAN LUARAN SERTA SAYA BERTAMBAH YAKIN DENGAN PENAMPILAN DIRI UNTUK BERHADAPAN DENGAN MASYARAKAT SEKELILING. PRODUCT INI SEMEMANGNYA PILIHAN TEPATUNTUK SETIAP WANITA YANG INGIN KELIHATAN CANTIK SECARA MENYELURUH.

 ---------------------------

FB : Amie Zhu
Product EX : EX UPC
Sejak : 2011
Slogan :

Saya teruja dengan EX product kerana
apa yang selalu kita dengar alasan bagi wanita hadapi ialah masa dan usia. tiada masa untuk mereka menjaga atau berhias kerana kerjaya ataupun menjaga rumahtangga. bg saya yg akan mengjangkau 4 angka selalu risau kan kulit kering, kusam dan kesan penuaan. upc telah selesai kan masalah saya. cara mudah dan selamat. sambil memandu pun boleh ambil upc. yg penting ubah cara berfikir dan jaga dalaman hasilnya luaran yg menawan . kini nk keluar tanpa make up bukan masalah utama. terima kasih upc

---------------------------

Nama penuh: Siti Noriha Che
FB: Siti Husin
Product EX yang diguna: Radiance Activator
Sejak: Sebelum Ramadhan 2012 hingga sekarang
Dan lengkap slogan ini: Saya teruja dengan EX Product kerana "Kecantikan Bermula Dari Dalam Anda Bersama Radiance Activator, Sharing is Caring"
  

 ---------------------------