Pencarian Queen of Miracle Tab

 Pencarian Queen of Miracle Tab 2012

Dianjurkan oleh Ms Sheila ( phone no: 016-4212808 )
Terbuka kepada semua pengguna produk miracle EX

-->
Nama fb : faqiz adzmi
produk ; soap, hd toner, awf, ex ra ,
tempoh : 5/11/2012 until now
testimoni: sebelum pakai ex kulit muka kusam, berlubang dan liang pori agak besar.. Then amek one produk ni tapi mengelupas. Pengelupasan tu memang sakit... So amek langkah berhenti pakai produk xx.. Cz terjumpa miracle tab.. Then baca testimoni. Tengok semua nye beri kesan yg bagus.. So cuba guna miracle tab ex.. Alhamdulillah dh pakai miracle tab ni muka dh xkusam lagi, liang roma  pun semakin mengecil, eyebag bawah mata semakin pudar..kulit rasa halus je... Best sangt pakai produk tab ex.. Pengelupasan pun x berlaku ...thanks miracle tab .. Sy akan terus
setia dgn produk tab ex dan love miracle tab ex produk... ;)

-------------------------------------------

NAMA FB : PN MUNIRAH
PRODUK : SOAP, HD GLOW, AWF, EX RADIANCE
TEMPOH : 4 BULAN
TESTIMONI :Alhamdulillah..Syukur dgn izin-Nya :)
Hari ni genaplah 4bulan(Ogos-Nov) munie bersama skincare miracle tab ex.Product dari korea niiii..hehe
Dan inilah hasilnya,munie sgt2 berpuas hati.Sebelum ni dah berbagai2 product dah munie pki tak kira mahal/murah tapi kurang berkesan dan efek pon slow2 jer.Smpi la munie terjumpa testimoni tab ex dan nekad utk mcuba wlupun harga nya boleh di katakan mahalkan :p
Tak smpi sbln munie pki,kulit muka munie rasa fresh.kulit pun mula sekata.glowing.yg penting tak kusam mcm sblm nie.Jerawat mudah kecut dan parut jerawat makin pudar.bila bersolek bedak pun senang lekat tidak lg tertompok seperti sbln ni..
Munie terus merisik utk menjadi agent kerana ingin berkongsi rahsia,sbb nya ramai yg tak tahu tentang product nie.dan agent pulak sgt limited.
Bak kata pepatah.alah membeli,menang memakai :)
Sharing is caring♥
#kpd kwn2 lama skolah/blajar terjumpa munie jgn lupa tegur yea
 -------------------------------------------
 NAMA FB : ARLYN
PRODUK : EX UPC,EX RADIANCE, SOAP, HD GLOW, AWF
TEMPOH : 5 BULAN
TESTIMONI:
wajah tidak kusam dgn miracle tab..malah makin berseri2 dr bulan ke bulan pengunaanya
 -------------------------------------------

 NAMA FB : YANIE FAUZI
PRODUK - SOAP, HD GLOW, AWF, EX RADIANCE
TEMPOH : 5 BULAN
TESTIMONI ;
tempoh pemaikaian adalah hampir 5 bulan dan kesan yang menakjubkan dalam 5 bulan..bintik2 jeragat dah hilang..muka pun da jadi bersih

Slogan...-Miracle tab most the quality beauty product in the world


 -------------------------------------------


 NAMA FB : MAZURA MUDA
PRODUK : SOAP, HD GLOW, AWF
TEMPOH : 2 BULAN
TESTIMONI : Hye,sy nk share sikit feedback selepas memakai set miracle tab. Miracle tab nie sgt brkesan n berbaloi, selepas sy pkai produk nie kulit sy rase lembut n jerawat pon brkurang cuma tgl parut je..parut yg lame pon da hilang..tgk gmbr yg pkai tudung biru nmpk jerawat yg timbul2 kann tp selepas sy pkai set miracle
tab sume kecut n jerawat yg baru pon da tak timbul..blackhead kt hidung pon da xad n bile pegang rase lembut je..best sgt2...dulu mase pkai cleanser biasa still ad blackhead..so, skang sy rase brtambah confident bile jerawat da brkurang..dulu rase tak confident n segan sgt ngn jerawat yg byk.. Dulu time nk kua je kena pk byk kali sbb malu n nk amek gmbr pon xad mood tp skang excited sgt..selepas sy rase sume perubahan nie sy xtragak2 nk promote kt family n kawan2.. Thanks miracle tab..its so amazing..dulu, kini selamanya miracle tab..
“Keyakinan terselah dengan Miracle Tab”

 -------------------------------------------
 NAMA PENUH : NORHIDAYAH BAHARUDDIN
NAMA FB : Gegulasweet Sweetiest
Produk : Tab soap and Hd Glow Essence
Sejak : Menggunakan produk ini sejak bulan September 2012
sehingga sekarang
Testimoni :MIRACLE TAB MY WAY I CHOOSE FOR SKINCARE ..cox selepas menggunakan produk ini kulit menjadi lebih putih dan sekata,malahan pori2 yang dlu besar kembali mengecil dan muka dah kurang berminyak then yang penting jerawat pun dah xnaik..so i say " good bye to other produk " hihi

 -------------------------------------------
 
NAMA FB : TETTY HAYATI
PRODUK YG DIGUNAKAN : EX UPC SF & SOAP
TEMPOH PENGGUNAAN: 2 week
SLOGAN : " semua org berhak cantek n jelita"

 -------------------------------------------

 NAMA FB : Sue Hafiz
PRODUK YG DIGUNAKAN: Tab Soap
TEMPOH PENGGUNAAN: 1 BULAN
TESTIMONI : Pertama kali cuba TAB SOAP da BEST! Kulit rasa lembut sangat..tangan nie nk sentuh pipi jek..hehe lepas guna soap nie kulit rasa segar jek..duk dlm aircond pun x rasa kering..Pas 2 muka dah tak kusam dan yg paling best ramai tgur kata muka nmpk cerah dan bersih J Walaupun br guna sebulan cukup PUAS HATI. I ♥ MIRACLE.

 -------------------------------------------
Nama FB ; SITI NOOR HAIRINA (SINGAPORE)
Produk ; UPC SF, SOAP, HD GLOW, AWF, MASK
Sejak : Pertengahan Oktober 2012 ( 2 weeks)

slogan : Miracle tab is the solution for the flawless skin.


 -------------------------------------------
Nama penuh: Ani Amnani Bte Jabar
FB: Ani Amnani
Product EX yang diguna: Soap, HD Toner & AWF
Sejak: permulaan Sheila Amir House memperkenalkan produk MIRACLE TAB
Dan lengkap slogan ini:

SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM...
MIRACLE TAB rally brings MIRACLE to me.. and i'm very sure that it'll also brings MIRACLE to every woman.. An innovative product that can be believe in at a price that can afford..

"With MIRACLE TAB, everyone deserve to be beauty & MIRACLE TAB will brings beauty to you.. You will LOOK GOOD. FEEL GOOD & DO GOOD.."

 -------------------------------------------
 NAMA FB : Nur Azlizawati Ishak,28 thn frm Kedah.
PRODUK yg dgunakan : set SKINCARE miracle tab iaitu soap,awf,n hd glow..
TEMPOH ; SEBULAN
TESTIMONI:
hasilnya kulit lebih cerah,jerawat kecut,n dulu kusam kene tempek bedak byk2 mengakibatkan jerawat besar2 naik n lps pakai hd glow mmg glow sunggoh la..siokk sgt2..then hati pn epy bile jerawat lame brkurang n bekas2 pn nmpk da pudar..so

order plak masker n upc..mmg lg mabeles..masker ni mncerahkan kulit nur n nmpk lbh glow n upc ni buat kulit lbh licin, tegang n yg pnting nmpk sprti remaja..huhu..tempoh pnggunaan upc n masker ialah 5 hari..rambut pn kurang gugur..mmg suke sgt..nur da tk gune lg foundation or concealer lg untuk tutup jerawat or bekas jerawat..latest tu pic pagi td..bile tgk hati epy je..tk sbr nk share ngn sheila..liang roma semakin kecik ,n kite tggu hasil lps sbln mek upc.."i Love Miracle Tab n pastikan Miracle Tab sentiasa bersama saya"..

 -------------------------------------------


 

NAMA FB : adriayanna sofea
PRODUK : hd toner ngan tab soap
TEMPOH : : start pkai dlm bln ujung bln mac
TESTIMONI / SLOGAN : lps yanna pkai miracle tab rase skin cam makin cerah dn glowing giteww.aish..cam perasan jerk..tp mmg beza sgt tau sblm pkai hd toner yg senang serap dn wat mekap tahan lbh lama..x melekit pn..bestt sgt..tab soap dia plak suke3x sbb bnyk buih2 tau..skang jeragat kt muka da hmpir 'pupus' dgn penggunaan konsisten Miracle Tab..I LUV MIRACLE TAB..xnk tukar yg lain dah..

 -------------------------------------------
 NAME FB ; SABRINA SALLEH
PRODUK : tab soap , HD glow, Awf dan exra.
Tempoh : sebulan.
TESTIMONI : sejak pakai miracle tab ni.. Mmg MIRACLE! Sbbnya warna kulit kaki yg dlu tak sekata, muka berparut jerawat, skg dah tak lg.. Sy dah boleh pakai kasut yg sy suka, muka dah xperlukan make up tebal..paling seronok bile berat badan semasa mengandung skg terkawal. Doc dah xcomplain lg..

 -------------------------------------------
NAMA FB :chenta techenta farrafauzi
TEMPOH : :sebelum syawal hingga kini.
PRODUK : EX UPC, EX RA, SOAP. HD GLOW, AWF, EX MASK
TESTMONI: Saya amat teruja dan sangat berpuas hati dengan pengunaan produk miracle tab krn tidak perlu makeup tebal utk kelihatan cantik tetapi kecantikan itu bermula dari penjagaan dalam dan luar.ia amat menajubkan dan sangat berkesan."terima kasih miracle tab"

 -------------------------------------------
 NAMA FB : : AYA ISKANDAR
Tempoh Penggunaan : 1 WEEKS ++
Produk Yg Digunakan : SOAP, HD TONER, AWF, UPC SF
Testimoni: : dulu kusam & tona tk sekata......skang dh cerah & pink2 gitu.....tqvm sheila
Slogan : "MIRACLE FACE WITH MIRACLE TAB. I'M FALLING IN LOVE WITH IT".

 -------------------------------------------
 Nama penuh: siti aishah binti muhamad
fb: siti aisyah mohamad
produk: tab soap, tab hd glow,advance whitening fluid(awf), tab ex radiance.
start menggunakan dari november 2012 hingga sekarang.
Miracle tab sungguh menakjubkan sangat ketara,kulit menjadi cerah,glowing2, dan muka nampak pink2 gitu hihihi.. muke pun xpayah nak make up tebal2 cam dlu lg..
miracle tab palinggggg bessttt..."We Love Miracle"

 -------------------------------------------
 Nama fb : zaidatul nazeera
Produk use : sabun,hd glow,awf,ex ra & upc
Tempoh penggunaan : 2 bln
Testimoni : kulit kurang berminyak,warna kulit jadi sekata dan plg ketara kulit badan jadi cerah semulajadi dgn penggunaan upc plus ex ra.kulit tumit kaki yg pecah pulih dgn penggunaan upc.Tak cuba xtau,dah cuba baru tau..;p

 -------------------------------------------

NAMA FB : Faezah Ali Ishar
PRODUK ; SOAP, HD GLOW & AWF
SLOGAN ; Lets glowing with miracle tab..kerana diriku begitu berharga..


 -------------------------------------------

Name FB : Naz syed
produk :Tab soap, hd toner, hd awf and ex-ra..
Tempoh: Feb 2012- until now
Testimoni: Skin tidak kusam lg and lebih cerah sekata..... pimples and scar die pun dh pudar ... yg best ex-ra tu boleh dijadikn mask jgk....kulit lebih fresh n tegang....love it.. tq k.sheila ツ

 -------------------------------------------
 
NAMA FB : AZZARA ZARA
PRODUK ; EXUPC, EXRA, SOAP. HD , AWF
TEMPOH : 4 BULAN
TESTIMONI:
gambar before tu - kulit saya ni jenis sensitif sgt dan merah2..time tu merah macam kene inflamation and nampak byk merah mcm" spider web"..open pores really obvious ..kulit kering dan sensitif , eye bag pon nampakkan ..then lepas guna miracle tab dlm masa 2-4 months byk perubahan nampaklah ..eye bag pon byk reduce (tu saya paling happy)..and redness dh byk reduce ..kulit lebih lembap dan lembut..even my pores pon dh getting smaller ..alhamdulillah selepas guna miracle tab kulit saya byk improvement.

 -------------------------------------------
 NAMA FB : ZA ZAHARIAH
PRODUK : SOAP, HD GLOW & EX RADIANCE
TEMPOH : 4 BULAN (OGOS 2012)
TESTIMONI :
SEBULAN SELEPAS MENGGUNAKAN PARUT JERAWAT SEMAKIN BERKURANGAN DAN KULIT TIDAK BERMINYAK . SAYA LEBIH YAKIN UNTUK KELUAR WALAU TANPA MAKE UP . "USAHA, YAKIN DAN RAJIN , KITA PASTI DAPAT APA YANG KITA INGINKAN .. TAK PERLU RAGU DENGAN MIRACLE TAB "

 -------------------------------------------
 NAMA FB : Ruhayu Rusdi
PRODUK : -soap n hd glow
TEMPOH : Dari 22/7/2012 until now
TESTIMONI : sangat2 berpuas hati. no more parut jerawat,kerana parut jerawat telah pergi tinggalkan daku. hehe.dan penggunaannya sangat menjimatkan. harga boleh dikatakan mahal,tapi boleh guna untuk berbulan2.super duper berbaloi.hehe
-Miracle Tab trully MIRACLE! ♥ MIRACLE TAB

 -------------------------------------------
nama fb:nur hafizah hanapi
product yg digunakan: soap+hd glow+awf
tempoh penggunaan: sejak bulan august 2012
slogan: i love miracle tab!!!

 -------------------------------------------
 NAMA FB : along ima
PRODUK : tab soap-hd glow-awf-ex ra-upc sf
SEJAK: skin care sejak ogos 2012 .. Supplement awal bulan september 2012
TESTIMONI : sja je bosan2 godek2 dlm memory card lame cari gambar2 lame y ade nampak tangan. hampir putus asa sbb kesemua gmbar tgn tersembunyi..nasib ade gambar candid ni huhuh. tanpa sebarang EDIT. actlly sy sndri x expect pon after guna Tab Soap dan cnsume UP

C-sf + EX Radiance parut2 y ade bole bkurang, itu pon selepas maid tegur parut kat betis DAH HAMPIR Hilang!!! Lepas maid tegur serta merta la tgk betis sendiri & parut tangan. YE!! mmg hampir 90% hilang parut kt betis tu!! kat betis tu parut Alahan Gatal ok.Maaf ye gambar betis tu sy tak bole nak snap atas sb mjaga batas diri. gambar ni umum jadi xmolek ler nak tunjuk sb bkn gugurls je y akn tgk.y mane kenal sy & penah tgk parut kat betis mesti thu btapa buruksss nye parut tu..sory ya sis xdapat snap pic y kat betis tu .. utk dlm gambar ni parut tangan melecur SINCE 2002 masa masih belajar. mungkin ade y kurang percaya bah kan diri sy sndri pon mula2 mcm tak percaya jugak yela selama guna Product Tab Ex ni tumpu pade MUKA je. x taw pon y supliment2 Tab Ex ni ada y mberi kesan kpd seluruh badan!! Apa2 pun sy bsyukur sgt2 parut ni semakin hilang Alhamdulillah..

tak kenal maka tak cinta. tenkiu Tab ex ♥


INFO GAMBAR DI ATAS :

13/11/2010- parut melecur since 2002. jelas kelihatan.

7/4/2012- parut masih kelihatan setelah mgunakan pelbagai produk n petua.

24/10/2012- Gambar dekat .. parut kurang kelihatan. start consume UPC + EX Ra awal bulan september .. kiranya hampir 2 bulan.. yang tingggal skg kesan KULITmelecur je ;)

 -------------------------------------------
NAMA FB : JIMMYJAN AN
PRODUK : EX RADIANCE, SOAP, HD GLOW & AWF
TEMPOH : APRIL 2012 SEHINGGA SEKARANG
TESTIMONI : Gmbr kat atas tu sewaktu muka teruk sgt sbb jerwat rajin sgt hinggap kat muka..
Kat bawah tu alhamdulillah selepas guna miracle tab jerawat yg besar2 dah takde hihi.. Bfo ni sakit sgt n tak selesa.. Lepas dah guna miracle tu tak sangka lah jerawat dah takut nak hinggap sgt hihi.. Dari
penuh kat muka tu dah tinggal tiga biji jerawat je hihi.. yg tu belum habis share gmbr tu dear.. Yg ni gmbr latest ckit dear..Alhamdulillah.. Nak g jalan2 tak perlu nak tutup2 cela wajah lagi dgn makeup tebal2.. Fokus kat mata je hihi..
Miracle tab~ ajaibnya seindah nama
Yg dah cuba tentu teruja
Nak tahu kesannya jomlah coba
Tak kenal maka tak cinta
Sure ~ memang terbaik punya..



 -------------------------------------------
 NAMA FB : ALONG IMA
PRODUK : -EX RADIANCE, EX UPC SF, SOAP, HD GLOW, AWF
TEMPOH : OGOS 2012 SEHINGGA SEKARANG
TESTIMONI : Walaupon kulit muka blm 100% bersih. Tp tetap nk jugak join contest hihi. Utk mbuktikan miracle mmg mbantu. Lg2 utk kulit snsetif mcm sy ni.

Pic 1- ms tu sy blm guna m.tab. Cube tgk pic tu ad npk jerawat. Jelas tuuuu. Cume bl d edit mgkin kabur kot.

Pic 2- smasa gn m.tab . Jerawat sy da kurg tp masih bole npk wlupon Muka tempek awf + foundation + bedak baby.

Pic 3 - ni pic skg. Wlupon mkn ms nk baek. Sy ttp stia dgn m.tab. See..... Muka tgal parut je!! Ms ni muka cme tempek awf+bedak baby. Xd foundation taw..ms ni jgk sy tmbh suplimnt be heee..

"biar lmbat asalkan npk hasilnya. Jgn mudh melatah"
 -------------------------------------------

NAMA PENUH : NORAZURA ISMAIL
NAMA FB : Azura Sweet
PRODUK :EX RADIANCE, SOAP. HD GLOW & AWF
SEJAK : Awal bulan Oktober 2012 hingga sekarang


SLOGAN :
Sentuhan Keajaibannya Menyerlahkan Kecantikan, Kejelitaan Serta Kelembutan Raut Wajah Yang Mempesonakan

TESTIMONI :
Jika pengguna MIRACLE TAB yang lain lihat gambar saya, rata-rata mesti menyatakan tidak banyak perbezaan sebelum & selepas. Bagi empunya diri, kenyataan tersebut memang diakui kerana kadang kala penggunaan adalah tidak mengikut jadual..saya yakin ianya mungkin mengambil masa yang sedikit untuk kelihatan “jelita” seperti anda semua :)

Tapi, apa yang pasti...dahulu, kulit wajah saya kusam dan warna kulit tidak sekata...jerawat mengambil masa yang lama untuk mengecut..sekarang, dengan adanya MIRACLE TAB, kulit tidak lagi kusam, kulit wajah semakin sekata, jerawat cepat mengecut dan yang paling tidak terlintas dek akal....dengan pengambilan EX RA ia secara tidak langsung membantu merawat kulit kuku yang tidak sihat ^___^

“MIRACLE TAB.sentiasa di hatiku”
 -------------------------------------------
Nama FB: Intan Azmira Rahim Omar
Produk yg Digunakan: Tab Soap & Tab HD
Tempoh: 4 Bulan
Testi: Sy mempunyai masalah kulit muka berjeragat (keturunan seblah ibu) since skola lg mmg dh ada.Pd mulanya xdela kisah sgt dgn mslh ni tp lama kelamaan bila usia makin meningkat n dh kawin bersalin, jeragat ni makin lama makin gelap warnanya n bila org dh start menegur of cosla dh risau.Malunyerrrr...

.so, starting dr tu dh mula guna pelbagai produk sampaila skali terjupa FB Sheila pasal MIRACLE TAB, dalam hati sgt tertarik nk cuba, mana taknye tgk je Sheila trs cair nk cuba..hehe..Pd mulanya dpt tentangan jugakla dr En. Suami, yerla katanya tak payah membazir beli produk yg xtau tahap keberkesanannya, pendek kata mmg tak dpt restula, tp sang isteri ni agak degil jgk,yerla nk cantik pun utk die jgk kan..:p, so senyap2la beli
soap dgn HD Toner, so skrg dh 4 bulan pakai, mula2 ingat cam xde kesan pape so mls nk continue dh (beli sekali je sbb tahan sampai skrg woo)..adala satu hari tu, En Suami secara tak sengaja tersentuh pipi, tup tup die tegur 'Laa, mama ker, ingatkan pegang anak td'..waaa, kembang semangkuk time tu..pastu die tegur, ma ade pakai pape k kt muka tu?sbb apsal nampak cam berkilat2 je muka,jeragat pun mcm dh tak nampak sgt...Jeng..jeng...Jeng..bila En. Suami memuji of cosla hati berbunga2 kan, tak kisahla org lain nk kata apa ke, Hati sudah jatuh cinta dgn produk nie..pasni nk cuba full set plak, manala nk tau jeragat tegar ni boleh hilang ker...'Oh, Miracle Tab TAK NAK YANG LAIN DAH'..
 -------------------------------------------
 
-->
Nama fb : mdm zee

produk yg digunakan : tab soap , hd glow essence, awf, ex radiance

tempoh penggunaan : soap + hd glow (mac 2012 - sekarang) awf + ex radiance (ogos 2012 - sekarang)

testimoni: kulit dah x kering walaupun x pakai pelembab.... B4 pakai sabun n hd glow mesti ade kulit kering lagi mengelupas tahap air liur basi tepi bibir kiri n kanan..paling dasyat blah kanan sbb besar duit seposen punya terkupas!! Tapi after je bersabun n tempek hd glow mmg superb n x puas nk menempek sbb skin dh lembab. So no more dry skin then lepas je pantang terus consume ex radiance + awf... Nah ! Ape lagi asik nk senyum sorang2 je snap pic sendiri.. Parut jerawat yg dh bertahun2 bertepek dpipi pun makin menjauh je dr pipi ni... Saya suka saya suka!...
'No other miracle like miracle tab'.



 -------------------------------------------


 -------------------------------------------

Fb name : aida maslina
Produk : soap, hd, awf, mask(jarang2), ex ra (1 kotak)
Tempoh : 7 bulan
Testimoni: Dengan penggunaan product miracle membuatkan diri lebih yakin untuk keluar jalan2 walaupun hanya memakai bedak n lipstick sahaja.penggunaan yang mudah dengan harga yang berpatutan.tq shiela n tq miracle.

 -------------------------------------------



FB : intan wizny
Product : miracle soap, Hd glow, awf & tab ex upc-sf
Tempoh : may 2012
A secret beauty of Miracle Tab.

 -------------------------------------------

Name fb: Marliza Mohamed
Produk: tab soap,hd glow,awf,exra & upc sf
Tempoh : 6mth
 
sebelum guna tab,wajah liza kusam & tak berseri serta skin berminyak..wlaupn tak mpunyai masalah jerawat @ jeragat.. Tp bila nk kluar rumah msti kene makeup tebal.sampaila tjumpa produk miracle tab ni..ms mula2 guna tu,skin tak ada perubahan..tp tetap bersabar sbb nk dapatkn skin cantik mcm sheila..hihi
Lg
pn nkkn skin yang cantikk kene bsabar..bknnya arini guna esk dh cantikk.. Skrg ni dh masuk 6bln,liza dgn tab..mmg puas hati sgt2..skin makin berseri,cerah, tak berminyak & skin tone pn sekata.. Skin muka & body pn makin halus & lembut je.. Best sgt2..
Skrg ni nk kuar rumah pn xpyh nk make up tebal2..just apply lipgloss & eyeliner je.. Lg 1, skrg ni nk pkai tdung colour ape pn dh xda masalah..sbb skin smakin cerah.. Mmg berpuas hati sgt2.. Takkn ada yang lain selain tab.
Bg yang tercari2 skincare yang sesuai, MIRACLE TAB la jawapanya.. rugi kalau tak cuba!!!!
I LOVE MIRACLE TAB

 -------------------------------------------
FB NAME : NURUL HALEEDA MIRACLE TAB
PRODUK : SOAP, HD GLOW, AWF, . EX UPC
TEMPOH PENGGUNAAN : 3 BULAN

Miliki kulit sihat dan bercahaya dengan keajaiban Miracle Tab...selamat tinggal kulit bermasalah....

 -------------------------------------------


Full name: Junaidah Hashim
FB name: June Hashim
Product: Ex RA , HD Glow & EX Brightening Mask
Usage since: Oct 2012
Slogan: Alhamdulillah sejak menggunakan product miracle TAB , muka da sekata, pori pun da mengecil, kulit terasa halus. Bila gbr dipost di FB, kwn lama tegur yg muka x berubah sejak 10 thn dulu..Alangkah sukanyer.... Thank you so much SheilaAmirHouse. since pakai your recommended product rasa yakin as compared dgn skincare yg mahal2 kat pasaran. Syukur.



 -------------------------------------------


 Nama FB : Arina Saffuraa
Produk yg digunakan :EXRA, SOAP, HD GLOW, AWF
Tempoh Penggunaan : 8 bulan
Testimoni/Slogan : That's my miraculous journey with miracle tab .. Bermula dengan Soap + hd glow rina merasai perubahan sgt baik pada kulit,,terus rina ambil full set.. hehe!! and the most effective supplement i ever consume n still consume till now is EX RADIANT ACTIVATOR (EX RA). Bagus untuk dalam kulit..
"Keyakinan wanita bermula dari kecantikan juga"

 -------------------------------------------

 Nama FB : Azyz Wahab
Produk yg digunakan : Tab Soap + HD Glow + RA + Mask
Tempoh Penggunaan : 4 Bulan
Testimoni/Slogan :
"Honestly, dah lama sangat mencari produk kesihatan + kecantikan ni.. Since 2008 lagi.. Macam2 produk yg dah try, but hasilnya kurang memuaskan. Then sy hampir2 give up utk menjaga kebersihan,kesihatan & kecantikan kulit ni. Sampailah suatu hari sy terlihat info ttg Miracle Tab kt timeline seorang sahabat sy yg mana beliau pun pengguna setia Miracle Tab ni! Hehhe! Pd mulanya sy sgt takut nak mencuba. Yalah,satunya sbb takut nnti produk ni tak berkesan plus duit pun melayang cmtu je. But I try to think positive and nak sangat cuba MIRACLE TAB ni. YES!! Sy BELI and TRY produk ni.. Dahlah muka sy ni sangat teruk.. Bekas2 jerawat yg susah sgt nak hilang! Ya, lelaki yg mementingkan kesihatan kulit ni memang perlukan kesabaran utk dapatkan hasil yang baik. Sy mulakan dgn Tab Soap pd bulan pertama. Memang menakjubkan sbb bekas2 jerawat tu semakin pudar. MIRACLE SANGAT! Next, sy try plak HD Glow + RA + MASK! Fuyyohhhhh! Memang meletup!! Kesannya lgi AMAZING! Tengoklah gambar sy tu. REALITY k.. Sampai ramai kawan2 sy yg teruja bila tgk wajah sy. Mereka ckp kulit sy makin putih, parut jerawat dah menghilang and tona kulit muka pun sekata!! Yg lucunya, ada kawan sy sendiri pun hampir2 tak kenal sy! Hehhe! Eh, panjang pulak mcm karangan! Last but not least, Dato' Siti slalu ckp "Rahsiaku kini milikmu.."... Tpi sy ckp,"Rahsia MIRACLE TAB kini milik semua.." Keep GOJES semua!! The most important tip is : Betulkan niat kita, ketahuilah bahawa Allah lah yg telah memberikan nikmat kecantikan, kesihatan utk kita.. Thanks semua!"

 -------------------------------------------

 my FB : norjihan Yan
pengunaan : 1st september until now ( 3 month)
Produk : Soap,hd toner & awf
Testimoni : now , dh 3 bulan dgn product miracle ni... yg paling syok, sy pakai product ni mase lam pantang, bekobar nk naik kerja dgn wajah baru....so, jawapan nye sgt 'miracle' la...stat je masuk kije dgn muke berseri2...pertanyaan org yg mule2. ape rahsia ??????? kembang sa "taman "jap...huhu...syok nyer

slogan : miracle come with new spirit, give more happiness n complete my precious life wth miracle tab

 -------------------------------------------

 NAME FB : Ly Na`s
PRODUK : Soap, HD Glow & UPC SF
TEMPOH : 6 hari
TESTIMONI @ SLOGAN : I got miracle with Miracle Tab, so worth it, I deserve it!

 -------------------------------------------

 NAMA FB : AIDA NUR IDAYU
PRODUK DIGUNAKAN : SOAP, HD GLOW & AWF
TEMPOH : TIDAK SMPAI SEBULAN
TESTIMONI / SLOGAN :

sy mmg ada masalah kulit kusam,kering dan tidak sekata..dah lama tngk produk ni tapi takut xberkesan harga pon mahal..tp lps tngk bnyk testimoni skin dorg cun2 cantik2..sy xpk pnjg dah terus beli..hihi first guna sabun dia mmg sangatla best...berkilat jd muka..hihi..guna plak hd dgn awf lg la BEST!!!!InsyaAllah akn terus dgn produk ni...bersesuaian dgn nama MIRACLE TAB...mmg MIRACLE
 -------------------------------------------


 Nama FB : Olieyn Ariana
Produk yang digunakan : Tab Soap, HD glow
Tempoh penggunaan : 5 bulan
Testimoni @ Slogan : Sebelum ni pemakaian peeling product sgt memedihkan kulit sampai berair2 mata menahan pedih.kulit pun nampak tak natural.bila stop,muka mula keluar jerawat terlalu banyak sampai semua tegur kenapa muka teruk sgt?kulit pun nampak kusam je.masa tu terus down nak berhadapan dgn org.lepas guna miracle tab, pada awalnya tak nampak perubahan.kesan dari peeling product memang mengambil masa yg lama untuk pulihkan balik kulit wajah,tapi berkat kesabaran dan percaya dgn miracle tab,alhamdulillah..dalam masa 5 bulan hanya dengan soap & hd glow ketara sgt perubahan walaupun belum 100% bersih.sebelum ni tengok testimoni org mcm percaya & tak percaya je.tapi bila da rasa sendiri,memang akan setia dgn miracle tab.sekarang ni nak keluar pun cuma pakai compact powder n lip ice je.tq sheila sbb perkenalkan miracle tab ni..

 -------------------------------------------

 NAMA FB : Sabihah Johan
PRODUK DI GUNAKAN : Tab Soap, Hdglow, Awf, Exra & UPC
TEMPOH GUNA : 4 bulan
TESTIMONI : Salam dear Biha dah gunakan Miracle Tab ni sejak ptengahan Ogos bmula dengan Tabsoap, Hdglow, Awf, & Exra. Mmg x dinafikan bihah byk sgt mencuba produk2 lain yg ternyata x mmberi perubahan kpd skin bihah. Malah produk terakhir yg bihah guna menyebabkan skin biha berjerawat. Memang sedih sbb msa skin biha teruk tu biha nk naik pelamin. Bukan shj produk yg mahal2 malahan biha pernah cuba ubat traditional utk mgatasi mslh skin biha. Slps nikah, biha agk risau dgn skin yg kusam, gelap, x sekata, x berseri, bparut & juga smkin bmasalah. Setelah di suggestkn oleh sheila ttg skincare ni biha trus goggle di intnet & bila 'hubby' dh izinkan trus biha cuba skincare ni. Memang terujaaa sgt, sbb 4 hr guna jerawat kering & parut jadi pudar. Biha pun terus berkobar2 nk pakai stiap hari. Stiap kali guna mmg skin jd 'fresh' & naik seri. Apalagi produk ni xstres guna sbb baunya wangi sgt Setelah 1bulan apply, boleh dikatakn smua org tegur perubahan skin biha lebih2 lg 'happy' sgt2 bila hubby memuji.hehehhe. 2 bln lps tu, biha add UPC tuk mendpt kelebihan skin "miracle" rahsia kecantikan selebriti xdpt dinafikan lg, skin mmg mkin 'gojes' & 'glowing'. Rambut pun kurang gugur tuhhh. Best kan?? Sekarang ni,biha x payah lg susah2 utk bersiap/makeup sbbnya skin dh natural. Just lipstik & bedak nipis je. Dah lama dh nk cari skincare yg mudah & mesra pengguna mcm Miracle Tab. Alhamdulillah....kelebihan2 yg 'miracle' smua biha dpt dgn penggunaan produk Rahsia Kecantikan Selebriti ni. Xada lg masalah skin x sekata, gelap, jerawat, parut, kusam, atau x berseri. Masalah2 tu semuaaaanya dh lama bihah tinggalkan Thnks GOD!
SLOGAN : Because beauty is in your choice. . be miracle with Miracle Tab. Miracle Tab dalam 3M ; Mudah, Menyihatkan, & Mencantikkan. Utk Sihat, Utk Cantik .