Pencarian Model Testimoni Terhangat 2012

Dianjurkan oleh Ms Farah (019-9974307)
Link FB pencarian ini - KLIK DISINI




NAMA : NUR AKMALIAH
TEMPOH PENGGUNAAN : April - Kini
PRODUK : HD + SOAP

Sebelum: Kulit kusam, berminyak dan penuh parut jerawat kesan dr salah produk..klau pakai bedak or mekap jgn hrp nk tahan paling lama pun x sampai sejam sbb muka berminyak tahap kritikal sampai pernah ada yg tegur minyak kat tu leh wat goreng ikan..
Selepas: kulit lebih cerah berseri n parut jerawat pun makin pudar.. Skrg klau jmpe sedara mara mesti ada yg tnye pakai produk apa skrg? Ada gak yg tnye pakai kolagen ke? Ada gak yg kata muka makin cerah n berseri sbb ati tgh berbunga (bercinta). :-D


------------------------------



NAMA : PN RUMIYATI RAHMAN
TEMPOH PENGGUNAAN : DIS 2011 - KINI
PRODUK : EX + SOAP

Penghujung 2011 saya mula tertarik ngan produk MIRACLE,bknnya apa early 40s muka mula timbul jeragat ngan x bermaya,order soap ngan Tab EX dan agak hampa pd mulanya tp semangat nak lihat muka glowing cam saya baca testimoni pengguna,tp masuk bln ke3 muka saya nmpak prubahan cerah ngan muka x berminyak.yang paling say
a terkejut ialah gatal pd bhgian celah kelangkang akk hilang sepenuhnya sbb smbil sayacuci muka saya gosok juga bhgian tu,saya mengalami kegatalan tu hampir 2 thun,alhmdullilah sgt.Dulu saya malu nak tayang muka masa ada apa-apa majlis kat tmpat keja tp skrang x lg.Terima kasih pd Pn Farah krn perkenalkan produk ini.
------------------------------
 

NAMA : MISS NURUL HIDAYAH AR
TEMPOH PENGGUNAAN : MAC 2012 – KINI
PRODUK : SABUN + HD

Assalamualaikum w.b.t semua. Alhamdulillah saya telah dipertemukan dengan produk Miracle Tab yang telah mengubah hidup saya. Pertama kali cuci muka dengan sabun, permukaan kulit sangat berbeza. Jerawat dah tak gatal lagi dan kulit rasa tegang. Saya mula berminat dengan sabun ini kerana ianya bersifat or
ganik dan banyak testimoni positif. Lepas seminggu sahaja, orang sekeliIing saya tegur akan perubahan pada muka saya. I’ve gained my confident and then tried this miraculous HD Toner. WOW! Jerawat semakin nipis dan warna kulit jadi sekata. Plus, sangat mudah dan tak berbau. I made up my mind, this is the best thing that ever happened to my skin. Tak payah nak edit gambar lagi. Saya pun syorkan kepada kawan-kawan termasuk ibu saya sendiri. Thanks Kak Farah!
Syukur, I LOVE YOU MIRACLE TAB!
 ------------------------------

NAMA : NUR IZZATI BINTI OMAR
TEMPOH PENGGUNAAN : 9 MEI 2011 hingga KINI
PRODUK : SOAP + HD

Hari pertama saya menggunakan produk ini, kulit wajah saya rasa sangat tegang dan lembut. Beberapa hari selepas itu, wajah saya terasa pedih dan kemerah-merahan tapi saya tetap menggunakan produk ini sehingga rasa pedih itu hilang. Sebulan lebih sudah saya menggunakan produk ini, kulit wajah saya berubah menjadi tegang, tidak berminyak lagi, dan agak cerah. Saya sangat berpuas hati. Suatu hari nanti, saya berharap supaya dapat mencuba RA pula. Insya-Allah jika ada rezeki :) Thank you so much Miracle Tab!
 ------------------------------

NAMA : CIK YAYA IDRIS
TEMPOH PENGGUNAAN : 9 bulan (Sept 11- Kini)
PRODUK : SABUN + HD

pengalaman bersama produk MIRACLE : secara jujur dan ikhlas, sblm sy gunakan soap dan hd glow ni, muka sy betul2 dah x boleh diselamatkan, kulit muka gelap dan bekas jerawat sgt byk, ttpi hari prtme mggunakan soap dr kak frh, sy dpt rsekn ssuatu yg memg xpnh sy rse smsa membersihkn wjh, sy dpt rse soap dn HD gl
ow ni btl2 mmbersihkn wjh sy dgn smpurna dn sy konsisten mggunakannye shgga skrg, wlpn sy x mkn tab ex mhupun RA, tp sy tetap jtuh cnta dgn soap dan HD.kini kulit muka saya krmbali normal. terima kasih kak farah, krn menjual produk ni, klau kak farah x jual, sy mungkin x tahu :') winkkk ♥ (pssttt, mk sy ambil dn ptong skit soap sy sbb trpengaruh tgok muka sy yg dah ok :P)
 ------------------------------
 NAMA : CIK SHAFIZA SHAHRUDIN
TEMPOH PENGGUNAAN : 1 Feb - Kini
PRODUK : SABUN + HD + UPC (1botol)

pengalaman: saya telah guna produk miracle ni hmpir 4 bulan..dan kesan die alhamdulillah...jerawat dah xnaik sangat.....sebelum mengguna miracle tab..jerawat sentiasa naik...parut semakin pudar eventhough take time...insyaAllah sy akan tetap gunakan produk Miracle Tab...
 
 ------------------------------

NAMA : NURSYAHIDA SAMSUDIN
TEMPOH PENGGUNAAN : Jan - Mac
PRODUK : SABUN + HD

Sebelum penggunaan produk Miracle, kulit saya berminyak,tona kulit yang tidak sekata, terdapat jerawat-jerawat halus dibahagian pipi dan parut jerawat lama. Apabila apply bedak atau foundation kulit akan cepat berminyak dan apabila terkena pancaran matahari, kulit akan burn. Mekap juga tidak tahan lama di wajah. Pada aw
alnya tertarik dengan produk ini apabila melihat ramai dalam kalangan wanita yang berjaya mendapatkan kulit wajah yang diidamkan.
Selepas penggunaan produk Miracle, saya hanya mencuba menggunakan soap dan hd sahaja. Itupun setelah berkongsi dengan kawan untuk mencuba produk ini buat kali pertama. Hanya dalam masa dua minggu pertama kulit wajah saya sudah mula menampakan perubahan. Jerawat2 halus mula hilang, tona kulit lebih sekata dan muka sudah kurang berminyak. Kadangkala, hanya sekali mekap sahaja dapat bertahan sampai petang. Kulit juga kelihatan tegang dan bersinar. Keyakinan diri kian bertambah. Tengs to Miracle TAB~~~~

------------------------------

NAMA : ARINA SAFFURAA
TEMPOH PENGGUNAAN : Feb - Mei
PRODUK : SABUN + HD

Sebelum ini,sy mempunyai masalah kulit sensitif dan kering, kesan- kesan jerawat lama tak pernah hilang sejak sy sekolah menengah lagi. Tambahan pula, kulit saya nampak kusam.. Kalau pakai make up 2, keluar ok, bila balik dah jadi lain.Huhu~ Malu untuk bergambar lebih2 lg yg "close up". Apabila saya menggunakan SOAP + HD
dalam masa seminggu jerawat lama sy hilang dengan pantas. Unbelievable..!! Kulit saya tak pernah sebersih dan selicin sebegini.Tona warna kulit sy sekata dan kulit nampak cerah berseri..Kalau pakai make up, balik2 je tetap sama mcm sy mula2 keluar. Seronok sgt.. SOAP mmg tbaik untuk menghilangkan jerawat degil dan HD melembabkan kulit. Kini, sy yakin utk bergambar dari mana-mana sudut. Bagi yang belum cuba,,CUBALAH, kalau tak mampu membeli Product Miracle yg lain. Bermula la dengan SOAP + HD cm sy yg student ni.. =) Pasti dapat rasa perubahan..Keyakinan wanita bermula daripada kecantikan.!!
 ------------------------------

NAMA : NORASHIKIN BT HASBULLAH (C-KYN)
TEMPOH PENGGUNAAN :
PRODUK : RA + SOAP +HD

Salam satu Malaysia semua. Saya nak share pengalaman saya menggunakan Miracle Tab. Saya mempunyai kulit kombinasi iaitu mempunyai masalah kulit yang berminyak terutama sekali di kawasan T-Zone. Selain itu,masalah liang-liang roma terbuka, jerawat di muka yang kecil dan besar kerap tumbuh kalau pemakaian mekap or
semasa period.Parut- parut di muka, masalah jeragat dan 'blackhead & whitehead' menjadi satu mimpi ngeri buat saya. Jadi saya cuba menggunakan produk yang lain, namun tidak mendapat kulit 'flawless' yang saya idamkan. Saya 'search' internet terjumpa testimoni-testimoni pengguna Miracle Tab. Saya kagum dan teruja ingin mencuba produk ini. Tetapi bila saya fikirkan harga agak terlalu tinggi bagi saya, saya ketepikan, namun bila 'online' je ade saja saya terbaca testimoni-testimoni pengguna Miracle Tab dari kulit menggerutu menjadi licin dan flawless dan cerah. Jadi saya pun 'approach' dengan kawan serumah saya untuk mencuba Ex Radiance,HD dan sabun. Ternyata dalam seminggu kulit nampak 'glowing',pores mengecut,minyak dan jerawat dimuka berkurangan. Sangat Menakjubkan dan satu lagi,nak kesan lagi mantap, kena disiplin minum 3 Liter. Jadi xpayah nak cari produk lain lagi, saya akan jadi pengguna setia Miracle Tab. Anda, bila lagi nak jadi 'FLAWLESS & PORCELAIN?..Inilah jawapannya..TERIMA KASIH MIRACLE TAB;)

------------------------------
 
NAMA : CIK AWANIS
TEMPOH PENGGUNAAN : 7 HARI
PRODUCT : HD + SABUN

OMG!!! Teruja sgt2 bila parut jerawat selama ini semakin pudar....
sy guna Tab Soap + HD kesan sgt menakjubkan...sbb kesan "degil" tu smakin pudar....yang sangat2 best my skin nmpk glowing...minyak di "T Zone" smakin kurang walaupun baru 7 hari guna....my skin pun nmpak fresh jerk.... love it!!!

------------------------------
NAMA : PN FARAH MAT LATIF
PRODUK : SOAP + HD + AWF + RA
TEMPOH PENGGUNAAN : 1 TAHUN 6 BULAN

Sebelum menggunakan Miracle Products, kulit tidak sekata dan banyak jerawat halus di pipi. Selain itu kulit dibahagian bawah mata juga jelas kelihatan berlapis-lapis, selain masalah keguguran rambut yang ketara.

Setelah menggunakan produk Miracle, kulit lebih sekata , tiada lagi masalah jerawat halus di pipi. Kulit di bahagian bawah mata juga telah menegang dan mengurangkan garis-garis yang ketara. Masalah rambut gugur juga sudah tidak dihadapi malah rambut terasa semakin lebat dan kuat :)
 ------------------------------
 
NAMA : AMANIE LIYANA BT AHMAD SABRI
TEMPOH PENGGUNAAN : April - Kini
PRODUK : SABUN + HD

Pengalaman : Dulu muke sy sgt berminyak n kusam dan bedak compact mesti wajib ade dlm handbag cos nk ttup muke sy yg brminyak 2...tp setelah sy mncube sabun nieh, muke sy semakin cerah n yang pling pnting x brminyk lg...n yg pling sy suke sgt2 bile sy dtg bulan, jerawat 2 malu2 nk tumbuh....hehe...ramai da tgur sy semakin cerah n gebu...thankz k.farah cos mmperkenalkn product yg amazing nieh!!!! love it so much... (^,^)
 ------------------------------
 


NAMA : EZZAH NOOR BT NOORUL KAMAR
TEMPOH PENGGUNAAN : DISEMBER 2011 SEHINGGA KINI
PRODUK : SABUN + HD

Alhamdulillah, penggunaan selama lebih 6 bulan memberi manfaat pada saya..setahun yang lalu, tak tahu apa puncanya kulit muka saya dipenuhi jerawat-jerawat kronik (yang berdarah dan bernanah di dalam kulit)..Seriously, bila berhadapan dengan orang ramai (especially bila pergi kerja),saya sangat
malu..low confidence level trus.. officemate akan tanya..why with ur face? Sebab masa 1st masuk, muka elok lagi..One day, bila bertemu customer, customer tu pon tanya why with ur face and dye promot pulak produk dye..tapi produk yang dye promot tu saya tak pernah dengar and takot nak cuba..produk itu masih baru dan testi pon tak banyak..so saya decide takmo lah, kang lagi teruk muka saya nie..bila layan Facebook, saya ternampak kat Home banyak gambar-gambar testi untuk produk Miracle Tab nie..dan saya trus search about this Miracle..bkn kejap saya search..lama jgk..ye la takot da nak cuba banyak produk kan..bila banyak kesan positif saya tengok, saya trus mesej Kak Farah to buy the Soap n HD..1st guna, yes pedih sikit dan mengelupas tapi smooth je..yang penting banyakkan minum air untuk buang sisa toksin dalam badan..Yes, the acne telah meninggalkan parut-parut hitam sebab saya suka korek..gatal tangan kan..and now parut-parut yang pernah menghantui diri da makin kurang dengan penggunaan berterusan produk Miracle.jerwat pon malu-malu nak naik.tak mamcam dulu..hari2 akan ada jerawat baru...nak cuba pil Tab Ex tak mampu so just try this 2 product only..yang penting kena sabar sebab parut-parut tu memang amek masa sket nak pudar.. see the differences now..i'm in love with Tab Miracles always :)

------------------------------

NAMA : NUR 'AQILAH BINTI HAMDAN
TEMPOH PENGGUNAAN : NOVEMBER 2011 SEHINGGA KINI
PRODUK : SABUN + RA

Alhamdulillah, setelah menggunakan sabun miracle tab nie selama lebih kurang 8 bulan, kulit saya tidak lagi kelihatan kusam & berminyak..sentiasa bermaya & berseri-seri...kalau dulu sebelum menggunakan sabun ni, kulit sangat berminya & tona kulit yang tidak sekata serta jerawat selalu muncul ...ta
pi sekarang tidak lagi...kulit dah x berminyak...jerawat pon dah malu2 nak muncul...yang paling penting, kulit kelihatan lebih cerah & sekata...ia sangat memberi manfaat pada saya
mula2 takut juga nak menggunakan produk ni...bukan apa...dengan status sebagai seorang pelajar, takut nanti bila ada effect lain yang teruk, kena pula keluarkan duit untuk kos rawatan baik pulih...tak nak la terjadi macam tu kan...tapi setelah membaca beberapa testimoni yang berjaya dan telah mencubanya, produk ni ternyata sangat2 bagus...thumbs up and a big clap to miracle tab
1st time guna, memang rasa pedih sikit dan mengelupas tapi saya tetap terus menggunakannya sebab x teruk mana pon pedih + mengelupas tu...cuma mengelupas sikit je macam nak salin kulit yang baru kulit juga sentiasa rasa tegang je lepas menggunakan sabun ni...sekarang saya dalam proses mencuba RA..setakat ni Alhamdulillah, RA memang super duper best
so, lepas ni, insyaAllah saya akan sentiasa menggunakan produk Miracle tab walaupon bukan full set sebab belum mampu lagi nak memiliki full set...kalau ada rezeki, insyaAllah full set akan kumiliki...
Miracle Tab in my heart!!!

------------------------------
NAMA : RUZIAH ISMAIL
TEMPOH PENGGUNAAN : Dis 2011 - Kini
PRODUK : EX + SOAP + HD + AWF + RA

Saya tak banyak masaalah kulit. Tp rona kulit tak sekata and berminyak sangat bila dah start tengahari.
Tahun 2011 akhir tahun December, saya try Miracle Tab Ex, lepas tu start guna soap n HD tanpa berukar kpd produc lain sehingga sekrg. Tgkla perubahan kulit saya sekarang. Dan start bulan lepas saya guna product baru which is EX Radiance Activator dan NAWF. Pori2 makin mengecil dan tak perlu mekap tebal lagi. Saya sekrg akan berasa yakin keluar dari rumah walaupun hanya berbedak nipis sahaja.:).
 


 ------------------------------

1 of our gorgeous agen wants to share her MIRACLE EXPERIENCES :) 25 mei- 19 jun
SALIZA( SALLYZA MANN ESHOPPE )

TRY FULL SET : SOAP+HD+AWF+RA

salam semua just nak share je ngn korang semua apa sy rasa setelah try produk MIRACLE TAB ni....dulu muka sy ni kdang2 naik juga jerawat nak2 time period kan..cuci muka ngn mcm2 produk tp mcm tu juga..bersih time tu je..pastu back to normal skin..tp da try TAB SOAP ni,memg betul2 bersih la,mula2 rasa sgt tegang n pedih sikit dalam 2,3 hari je...lepas tu ok je..sbb dia organik so sgt sesuai tuk smua jnis kulit..HD tu pakai lpas pakai soap mmg betul2 soft la kulit muka,mcm kulit baby je.....suka sgt2...muka yg kusam,lesu trus automatik fresh.just tepuk2 je kat muka,leher mcm skII...baru semangat kan tgk..AWF sy pakai juga lpas pakai hd,dpt tutup smua liang roma yg besar,parut pun da hilang,jerawat pun xda sbb liza ltak kat jerawat tu sblm tdo..esk bgn da kecut..mmg best la...RA memg lagi pantas kesan dia,tu pun liza try 1pkt sehari..law 2pkt msti da lama dpt kulit yg pinkish..da la rasa sedap(fruity)..pastu kesan cepat sgt..kesan pada rambut juga nampak,xda gugur lagi dan kuat..mata putih pun x merah2 n kuning2 mcm sblm ni..dulu mata kecik(sepet)..skrg nmpk lain skit....bangun pagi liza paling suka tgk muka kat cermin..sbb mcm mana sblm tdo,mcm tula slpas bgn..muka xberminyak langsung,pinkish je..memg berbeza sgt dulu dan skrg...skrg ni law x make up pun..yakin nk jumpa dan berdepan ngn org...KORANG YG ADA MASALAH KULIT CUBA LA TRY SET MIRACLE TAB NI...jgn bazir duit tuk wat treatment mahal yg xsure kesan dia..try n yakin dgn MIRACLE TAB...INSYAALLAH bila da yakin,otak akn fikir positif semua aspek..hehe..ANDA BILA LAGI NAK GLOWING & FLAWLESS~thanks to miracle TAB...