Tiada Lagi Masalah Jerawat Kronik

Perubahan dapat dilihat dalam sepantas 2 minggu

Parut Jerawat Berkurangan Secara Dramatik

Hanya dengan UPC, RA dan Set Skincare Miracle EX

Skin Resurfacing Benefit

Our products delivers dramatic skin resurfacing benefits, no more open pores, scars and stubborn acne.

Mencerahkan Kulit Secara Keseluruhan

Whitens, even out overall skin color, intensely eliminate and prevent formation of pigmentation.

Tiada Lagi Parut 'Chicken-Pox'

Skin undoubtedly look fresh, healthy and glowingly radiant.

25 December 2012

wishing all merry x'mas and happy holidays


18 December 2012

Satisfied Angel :)

10 December 2012

Miracle EX Year End Sale!

YES is back!! grab the wonderful deals
from 10 Dec 12 to 10 Jan 13
please contact our distributors/agent for any inquiries and purchase.



06 December 2012

suka ngat mkn upc.byk manfaat.byk perubahan mkn ni.


26 November 2012

Nyata lebih cantik dengan miracle EX

"Hari pertama saya menggunakan produk ini, kulit wajah saya rasa sangat tegang dan lembut. Beberapa hari selepas itu, wajah saya terasa pedih dan kemerah-merahan tapi saya tetap menggunakan produk ini sehingga rasa pedih itu hilang. Sebulan lebih sudah saya menggunakan produk ini, kulit wajah saya berubah menjadi tegang, tidak berminyak lagi, dan agak cerah. Saya sangat berpuas hati. Suatu hari nanti, saya berharap supaya dapat mencuba RA pula. Insya-Allah jika ada rezeki :) Thank you so much Miracle Tab!"

kulit semakin cantik dengan EX


Latest Testi


17 years, I carried this burden..having low self-esteem and confident because of my pimples, acne and scar.. never thought this will be ended soon.. thanks to Miracle Tab EX.. now 1st time ever releasing my own testi... immediately after 1 wash, bole rasa kulit lendur menjadi tegang dan paling best, jerawat after 2 days terus mengecil dan sembuh. Bukan nak promote buta2 kan tapi meman

g after a mon...th pori2 yang sebesar lopak pon mulai mengecut dan rata. Tak percaya?? Ofcourse sbb anda tak nmpk kan.. Presenting my own picture testi.. betapa malunye nak menunjukkan keburukan muka yang selama ini ditutupi dgn make-up yang tebal, but demi menunjukkn Tab EX sememangnya Miracle...ini dia... jeng jeng jeng... Special thanks to Fareeda Sheila d'Bomb and Aida Voc for introducing this superb product to me...
 
 

20 November 2012

lebih cantik dengan produk EX


14 November 2012

Koleksi Testimoni (video)

compiled by Joey (agent serdang, selangor - 011-26275077)
for full video, click here




12 November 2012

real result: pengguna produk EX lelaki


Testimonial EX : real people, real result


10 November 2012

Kulit makin licin dan putih makan Radiance Activator


3 hari makan UPC SF dah glow :) RM180/30 sachets


28 October 2012

Testimonial (collection Ms Aida)





Testimonial UPC (collection Ms Farah)





11 October 2012

NEW! EX Body Shaping & Firming Concentrate


Introducing - EX
Body Shaping & Firming Concentrate
The fundamental tool for a sleek body

Helps streamline contours, reduce cellulite, diminishing the look of stretch marks, drain, and re-sculpt your figure to make you feel lighter. Thanks to this intensive contouring body care, your skin is immediately smoothed and recovers its youthful firmness, elasticity and tone, day after day.


To use: Massage daily onto targeted problem areas such as thighs, hips, buttocks, abdomen, waist and arms using circular movements.

Benefit:
- Loose up to 2 inches a week
- Tighten sagging skin due to rapid weight loss
- Hydrating, lifting and whiten skin
- Reduce the appearance of stretch marks resulting from pregnancy, puberty or weight fluctuations
- Enhance body shape

RM100 / 150ml

21 September 2012

Introducing, our latest star product: EX UPC SF :D

-->
Ultimate  Perfecting Complex SF
A must have for prefect flawless beauty




These amazing formulas provide multiple benefits for all skin types, to all skin concerns. Instantly, skin look fresh and healthy and radiant.
Within a week, skin immediately refreshed, have doubled protection against UVA & UVB, prevents and flush the formation of toxins in the body and organs. Acne is reduced dramatically. Wrinkles, pigmentation & scars are fading, cellulite & orange peel skin is now much smoother, pores appear smaller and, skin is now tighter as the elasticity improved.
Within 30 days skin look remarkably flawless, astonishingly fair, extremely glowing and amazingly radiant.
Overtime, UPC SF will stimulates hair growth & strengthen nails, prevent and treat skin diseases, improving the structure and problematic skin conditions as well as optimize overall health.

Benefits:

Skin Whitening & Restore Skin Brilliance
Whitens & even out overall skin color, intensely eliminate & prevent formation of pigmentation.

Anti Ageing
Reduce wrinkles, eliminate fine lines & dry patches, tighten skin, increase skin elasticity & protect the skin from UVA & UVB rays and environmental hazards.

Anti Acne
Eliminate stubborn acne and shrink skin pores and reduce sebum.

Skin Resurfacing
Delivers dramatic skin resurfacing benefits, no more open pores, cellulite, scars & orange peel skin.

Prevent Hair Loss
Stimulate growth, delivers vital nutrient for lustrous & shining hairs

Optimizing Health
Boost immune system, anti-stress & depression.

Halal. No Animal Source.

To Use:
Direct oral intake. Open sachet. Slowly, pour directly into mouth and enjoy this delicious fruity beauty supplement.

Packaging:
1 Box 30 Sachets (5g each)

Selling Price RM180/box


OVERALL BENEFIT OF UPC SF

16 July 2012

NEW! EX Ultra Brightening Mask




EX Ultra Brightening Mask
Radiance  - Brightening - Transparency

Rawatan kulit yang intensif, rahsia profesional untuk menjadikan kulit licin, gebu, bercahaya dan berseri. Setiap rawatan menyinari dan menghilangkan kulit kusam, mengetatkan liang roma, mengurangkan garis-garis halus dan tompok-tompok hitam, menjadikan kulit lebih segar bermaya, cerah dan bebas dari sebarang cela. Alternatif untuk rawatan laser atau spa. Sesuai untuk semua jenis kulit. Hasil rawatan dapat dilihat dengan jelas sepantas 30minit. 


Cara Pemakaian:
Kulit berminyak / berjerawat:
1. bersihkan dan keringkan muka.
2. buka dan tampal mask scara perlahan-lahan ke muka, posisikan bukaan mulut dan mata.
3. ratakan pada kulit – biarkan 30-45minit
4. lebihan essence mask dalam pek boleh disapu pada leher dan lengan
5. selepas 30-45minit, tanggalkan mask, bilas dengan air
6. diikuti toner (HD Hydrating Glow Essence), serum (AF), moisturiser, day/night cream, makeup

Kulit normal/kering
1. bersihkan dan keringkan muka.
2. sapu toner / HD Hydrating Glow Essence
3. buka dan tampal mask scara perlahan-lahan ke muka, posisikan bukaan mulut dan mata.
3. ratakan pada kulit – biarkan 30-45minit
4. lebihan essence mask dalam pek boleh disapu pada leher dan lengan
5. selepas 30-45minit, tanggalkan mask, lap lebihan mask dengan kertas tisu
6. diikuti dengan serum (AF), moisturiser, day/night cream, makeup.

Untuk hasil penyegaran yang berganda, simpan mask dalam peti sejuk selama 1 jam sebelum digunakan. Guna 2 kali seminggu untuk hasil maksimum (jarak 2/3 hari).


Manfaat Ultra Brightening Mask:
1. Mencerahkan kulit
2. Menegangkan kulit
3. menghilangkan bintik hitam/parut
4. mengecilkan liang roma
5. menghaluskan kulit
6. memberi lembapan kulit
7. mengurangkan akne
8. menyekatakan warna kulit
9. mengurangkan garis halus/tompok kering
10. menyerikan kulit (glow)

Harga Jualan:
1 Kotak 8 Keping Mask x 34g RM160 (poslaju free)
1 Keping Mask 34g RM22 (1-6 keping mask + charge kos poslaju, 7-8 keping (sekotak free) / kalau beli dgn produk miracle yang lain, free pos)





08 July 2012

10 May 2012

guna AF overnight pun dah dpt rasa beza, rasa kulit smoother.. TQVM Mis Zu