Tiada Lagi Masalah Jerawat Kronik

Perubahan dapat dilihat dalam sepantas 2 minggu

Parut Jerawat Berkurangan Secara Dramatik

Hanya dengan UPC, RA dan Set Skincare Miracle EX

Skin Resurfacing Benefit

Our products delivers dramatic skin resurfacing benefits, no more open pores, scars and stubborn acne.

Mencerahkan Kulit Secara Keseluruhan

Whitens, even out overall skin color, intensely eliminate and prevent formation of pigmentation.

Tiada Lagi Parut 'Chicken-Pox'

Skin undoubtedly look fresh, healthy and glowingly radiant.

28 June 2011

kulit cerah sekata, jerawat kurang :) testimonial 3 weeks with Tab EX :)

"Ni pulak mekap simple, x setepung yg before td.. Boleh tgk diff dia. Kulit cerah sekata, foundation n compact powder mmg blend cantik je.. Ni mekap xsampai sekilo.. Keh2.. N jerawat mmg kurang sgt2.. Tggl kat dahi je degil! Hehe! P/s: pic ni xde edit2 taw.. Snap gune henpon je.." tengks darl ♥ u hehe..
 

24 June 2011

Testimonial Tab EX: "..Then i try shower skali lg. Rupa2nya yg rasa licin2 tu kulit i la!! Omg!.." hehe Thanks Ms WS* ♥ u hehe

Tab EX "Pastu time pas mnd n tgh lap2 bdn tu, tb2 i rasa kulit i mcm bersabun taw, rasa licin mcm bilas sabun tu x abis.. So i pun shower la air skali lg.. Pastu still rasa yg sama.. I dh pelik dh.. Then i try shower skali lg. Rupa2nya yg rasa licin2 tu kulit i la!! Omg!.." hehe Thanks Ms WS* ♥ u hehe
 

22 June 2011

"area kulit yg kering tu plak lembap je.. mmg best la HD ni..:)" thanks Sis FH*

tanx so much:) da dpt HD pg smlm terus je try tghari tu..hihi & tau x, cam x caye je kulit x berminyak lgsung smpy petang.. slalunye blik kje kul 5.30 tu,area hidung ngan dagu brminyak cm bley goreng ikan..huhu.. tp smlm x de lgsung..area kulit yg kering tu plak lembap je.. mmg best la HD ni..
:)

19 June 2011

Testimoni Tab EX, Tab Soap & TabHD - "dalam masa 2 hari HD bagi kesan yang superb..

Testimoni Tab EX, Tab Soap & TabHD - "dalam masa 2 hari HD bagi kesan yang superb, walau pun i x apply sebelum tidur..just pakai pagi before apply mekap n malam selepas mandi..Tab Soap pun baru pakai semula on 15/6 ni..then the resultnya amazing.." Many thanks to sis NIO* for the testi.. jasamu dikenang sis!! hehe..


17 June 2011

TabHD Glow Essence: Before & After

Tab HD Gloe Essence, live demo on dry and damaged skin..






16 June 2011

Testimoni TabHD Glow Essence :D



NEW! TabHD Glow Essence