Tiada Lagi Masalah Jerawat Kronik

Perubahan dapat dilihat dalam sepantas 2 minggu

Parut Jerawat Berkurangan Secara Dramatik

Hanya dengan UPC, RA dan Set Skincare Miracle EX

Skin Resurfacing Benefit

Our products delivers dramatic skin resurfacing benefits, no more open pores, scars and stubborn acne.

Mencerahkan Kulit Secara Keseluruhan

Whitens, even out overall skin color, intensely eliminate and prevent formation of pigmentation.

Tiada Lagi Parut 'Chicken-Pox'

Skin undoubtedly look fresh, healthy and glowingly radiant.

27 March 2011

"glow, flawless & gebu sngt2.. pimples 90% gone. Oily pulak 100% gone" ~Result Tab EX hanya 3 minggu

"glow terutamanya bhg hidung & pipi rasa flawless & gebu sngt2. pimples 90% gone. Oily pulak 100% gone" ~Result Tab EX hanya 3 minggu ~ thanks Miss a*****
 

26 March 2011

"celah bedah kita da PUTIH sebelum gelap.....puas hati sgt2!!!" Thanks Miss V****

Thanks Miss V*********


24 March 2011

Beliau bahagia dgn TAB EX! anda bagaimana? hehe thanks Miz S***********


21 March 2011

10 hari penggunaan tab EX n tab soap..so miracle la tab ex nih..

"actually nak bgtau u i hepy sgt2 sbb dr zaman sekolah muka i penuh dgn jerawat..n after 15yrs i da jmpa penawarnya...dlm 10 hari penggunaan tab EX n tab soap i da nmpk perubahan pd muka i..so miracle la tab ex nih." Thanks Ms D*****

16 March 2011

14 thn jerawat n parut, now nearly flawless ngan Tab EX + Tab soap :D

14 tahun jerawat & parut, hanya dengan tab ex + soap, just few weeks - masalah hampir selesai dan flawless itu dalam genggaman :D Thank you Mrs SU**
 

12 March 2011

Pengumuman Penting!


Kepada pelanggan-pelangan yang dihormati,

Kami menasihatkan agar anda tidak terpedaya dengan produk-produk yang menyerupai Tab EX, yang mungkin dijual dengan harga yang lebih murah dan merupakan produk kitaran yang dibungkus semula.

Perlu ditekankan  - Tab EX hanya terdapat dalam bungkusan botol berseal asal (yang belum dibuka dan terdapat security seal), 60 biji setiap botol. Label botol Tab EX asli terdapat perkataan Tab EX yang jelas pada jalur emas.

Tab EX adalah merupakan makanan kecantikan yang terbaik dan hanya mengandungi protein glutathione berpaten khusus di bawah jenama Tab EX, yang menjanjikan kecantikan yang berpanjangan dan hasil yang memuaskan. 

Tab EX hanya boleh didapati terhad dari agen-agen rasmi kami, tanpa perlu ‘pre-order’. Tab EX, hanya yang terbaik untukmu, pastikan yang original.

Senarai ejen rasmi boleh didapatkan di www.omg-ugorgeous.blogspot.com
Harap maklum.

09 March 2011

Result after 2 weeks wit Tab EX & Soap

nie keputusan slpas 17hri pkai soap 2...n 2mggu bersama tab ex
parut2 yg buang jerawt dulu2 dh smkin kurgg
kulit muka dh tegang...dn pling suke bila ada org tgur kulit muka mcm bru nk mula remaja.sbb npk crgas kot...hehehee.
tumit kaki yg pecah2 dh kurg sn smkin lmbut xkeras lgi...
bt mse nie,2 jer dlu..nti ade lgi.sya bgtau lgi... 

Thanks Miss YY*

"tp today pimple bsr2 dh segan nak come out.."

"tp today pimple bsr2 dh segan nak come out.before pkai tab ex,i got pimple problem yg sgt teruk kt my jaw part.gile teruk...bsr2.tp skang dh tggl spot.dh x de lg jerawat yg bile tmbuh tu sakit2.i happy even spot still ade tp mcm kulit i dh sng nak jg...cuci n bila pkai toner dh x de darah jerawat lekat kt kapas.mmg memalukan nak cit...e kisah sblm ni.btw,thanx aerin.i feel blessed to meet u".
THANKS TO MISS SA* mwahh babe
 

"Since I makan Tab-ex, I memang puas hati gile..."

"Since I makan Tab-ex, I memang puas hati gile, I xpayah pakai apa2, just moisturizer sbb I duduk dalam aircond sampai malam kan.. tu pun dah mencukupi :) betul dear, parut chiken pox dekat belakang badan dah samar2, belum hilang 100% tp dah puas hati jugak. sebab before ni, I makan segala vitamin, kan i penah bgthu u dulu I ada beli... grape seed & vitamin C, dah makan 2 bulan lebih pun tak maw kurang, sbb parut dkt badan I mmg dari dulu susah nak hilang...now no worries lagi!!"
Thanks Miss A*
 

Before & After Tab EX:


"bila pakai bedak kat muka smpk sgt rata...x yah tempek foundation tebal2 lg...pakai nipis je dah cukup sbb kulit dah sehat dan cerah...x perlu la nak cover dgn foundation yg tebal..."
Thanks to Ms LLI* 
 
 

01 March 2011

Lebih Cantik Berseri dengan Tab EX


Pn Liana Before & After Tab EX


Pn Farah Before & After Tab EX