09 March 2011

"Since I makan Tab-ex, I memang puas hati gile..."

"Since I makan Tab-ex, I memang puas hati gile, I xpayah pakai apa2, just moisturizer sbb I duduk dalam aircond sampai malam kan.. tu pun dah mencukupi :) betul dear, parut chiken pox dekat belakang badan dah samar2, belum hilang 100% tp dah puas hati jugak. sebab before ni, I makan segala vitamin, kan i penah bgthu u dulu I ada beli... grape seed & vitamin C, dah makan 2 bulan lebih pun tak maw kurang, sbb parut dkt badan I mmg dari dulu susah nak hilang...now no worries lagi!!"
Thanks Miss A*